woensdag 17 maart 2010

Effectieve Acquisitie voor Ontwerpers

Syntens organiseert een heel inspirerende workshopreeks speciaal voor ondernemende ontwerpers en ontwerpende ondernemers. Zie info hieronder:

Klanten begrijpen de waarde niet van mijn diensten! Hoe verkoop ik mijn diensten beter? Door ontwerpdeadlines ontbreekt structurele acquisitie. Herken jij dit en wil je meer business genereren? Volg dan deze reeks bijeenkomsten.


Acquisitie voor ontwerpers is een inspirerend programma voor 7-9 deelnemers. In vier bijeenkomsten van 2 uur deel je knelpunten, kennis en ervaring met andere ontwerpers en werk je aan een concrete aanpak voor jouw onderneming. Twee Syntens adviseurs met een ontwerpachtergrond begeleiden de groep en dragen oefeningen en theorie aan. De setting is vertrouwelijk en informeel.
Resultaat
  • Na elke sessie ga je naar huis met praktische tips en adviezen om meer business te generen.
  • Tijdens elke sessie wordt je aangesproken op het resultaat van je tussentijdse acties.
  • Je ontwikkelt een waardevol netwerk van ondernemers.
Voor wie?

  • Je bent ondernemer en hebt een ontwerp/design studio. (interieur-, architect-, grafisch-, interactie-, mode-, industrieel ontwerp etc.)
  • Je hebt de ambitie om te groeien.
  • De onderneming bestaat uit minimaal 2 FTE.
Bij het samenstellen van de groep houden wij rekening met mogelijke concurrentie.
De eerste bijeenkomst woensdag 21 april 15.00-17.00 en vindt plaats te Syntens Den Haag. Tijdens de eerste bijeenkomst worden de vervolgafspraken gepland.

De kosten voor deelname bedragen €100,- voor deelname aan alle bijeenkomsten.

Meld je aan via deze link. Syntens neemt hierna contact met je op voor een intake gesprek. Aan het eind van het intakegesprek wordt gezamenlijk een besluit genomen over deelname. Voor meer informatie neem je contact op met Paulien Roovers 088- 444 0 291 of Arianne Bijma 088 - 444 0 017

Geen opmerkingen: